ΠΑΦΟΣ: Με κουκούλα και δοχείο πλησίασε έκθεση αυτοκινήτων – Έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Με κουκούλα και δοχείο πλησίασε έκθεση αυτοκινήτων – Έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε

 Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται ξεκάθαρα η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/8) σε έκθεση αυτοκινήτων στην Πάφο.

Στην έκθεση αυτοκινήτων που βρίσκεται στην λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο και είναι ιδιοκτησίας κάτοικου Λευκωσίας, ξέσπασε πυρκαγιά γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα.

Όπως διαπιστώνεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, άγνωστος με κουκούλα πλησίασε τον χώρο λίγα λεπτά προηγουμένως.

Ο άγνωστος είχε στην κατοχή του και πλαστικό δοχείο, το περιεχόμενο του οποίου άδειασε και στην συνέχεια φαίνεται να άναψε φωτιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα όχημα και να υπέστησαν ζημιές άλλα δύο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE