Διπλό «κτύπημα» – Μια ανανέωση και μια δυνατή μεταγραφή

Διπλό «κτύπημα» – Μια ανανέωση και μια δυνατή μεταγραφή

Η ΜΕΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λευτέρη Χατζηαδαμίδη και την απόκτηση του Άριστου Αριστοδήμου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Διγενή Μόρφου την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λευτέρη Χατζηαδαμίδη.

Ο Λευτέρης την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σαν βασικός τερματοφύλακας για περισσότερα από τα μισά παιχνίδια και είχε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα μας.

Λευτέρη καλή επιτυχία !!

—————-

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για την ομάδα μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Άριστου Αριστοδήμου

Ο Άριστος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο των μικρών κατηγορίων με 2 κατακτήσεις double τα τελευταία 3 χρόνια με Ξυλότυμπου και Διγενή Μόρφου.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι την περσινή περίοδο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην νταμπλούχο ομάδα του Διγενή Μόρφου αγωνιζώμενος σαν χαφ !!!

Άριστε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.