Υπάρχει οικονομική κρίση στη Γερμανία; Ακυρώνουν το Grand Prix της Formula 1

Υπάρχει οικονομική κρίση στη Γερμανία; Ακυρώνουν το Grand Prix της Formula 1

Φαίνεται πως η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» και του Γερμανούς. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν το Grand Prix του Χόκενχαϊμ να βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα ο Μπέρνι Έκλεστοουν χαρακτήρισε «πεθαμένο» τον φετινό αγώνα, που είναι ορισμένος για τις 19 Ιουλίου. Ο Γενικός Διευθυντής της πίστας του Χόκενχαϊμ, Γκέοργκ Ζάιλερ, αναφέρει:

«Δεν περιμένουμε να διεξαχθεί ο αγώνας φέτος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να διατεθούν τα εισιτήρια». 

Η οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στο Νίρμπουργκινγκ και το Χόκενχαϊμ δεν μπορεί να αναλάβει τον αγώνα.

Εφόσον ο αγώνας ακυρωθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την διεξαγωγή του, αυτό ισοδυναμεί με τιμωρία για την επόμενη χρονιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE