ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο Δημήτρης Θεοφάνους- «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο Δημήτρης Θεοφάνους- «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή 9/8 σε παραλία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία «Καστέλα» στη Λάρνακα όταν ζευγάρι Ελληνοκυπρίων που βρίσκονταν εντός της θάλασσας αντιμετώπισε πρόβλημα (γίνεται λόγος για κύματα που παρέσυραν το ζευγάρι) με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Θεοφάνους, 76 ετών να χάσει τη ζωή του.

Όπως πληροφορούμαστε στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες για βοήθεια, βγάζοντας στην ακτή τον άτυχο άντρα ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Ο άτυχος 76χρονος, κάτοικος Λευκωσίας, άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της συζ'υγου του ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί το Σάββατο 10/8 από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

 

Η ιστοσελίδα μας προχωρεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του μετά από διαβεβαίωση ότι έχουν ενημερωθεί τα οικεία του πρόσωπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.