Σε… «αναμμένα κάρβουνα» στη Λίβερπουλ: Έγινε αλλαγή ο τραυματίας Άλισον!

Σε… «αναμμένα κάρβουνα» στη Λίβερπουλ: Έγινε αλλαγή ο τραυματίας Άλισον!

Σε… «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στη Λίβερπουλ, καθώς ο Άλισον Μπέκερ τραυματίστηκε και αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Νόριτς.

Και ξαφνικά πανικός στη Λίβερπουλ.

Στο 36ο λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Άλισον Μπέκερ, προσπάθησε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με ελεύθερο, αλλά γλίστρησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει στο έδαφος.

Ο Βραζιλιάνος έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Άντριαν, να παίρνει τη θέση του.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE