ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκαψαν το όχημα 73χρονου – Οι υποψίες του ιδιοκτήτη και οι έρευνες που συνεχίζονται

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκαψαν το όχημα 73χρονου – Οι υποψίες του ιδιοκτήτη και οι έρευνες που συνεχίζονται

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού, δέχθηκε γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κλήση για φωτιά σε όχημα σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού.

Το εν λόγω όχημα ιδιοκτησίας 73χρονου Ελληνοκύπριου, βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη, όταν ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η φωτιά κατασβήστηκε λίγο μετά την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, ενώ από τις φλόγες το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης, φέρεται να απέδωσε το περιστατικό σε εσκεμμένη ενέργεια, κάτι το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία, η οποία με την ολοκλήρωση των ερευνών και εάν αποδειχθεί η κακόβουλη ενέργεια, τότε θα προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον προσώπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE