63χρονος διοργάνωσε διήμερο ερωτικό όργιο σπίτι του – Το αποτέλεσμα δεν του άρεσε καθόλου

63χρονος διοργάνωσε διήμερο ερωτικό όργιο σπίτι του – Το αποτέλεσμα δεν του άρεσε καθόλου

Ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι «όνειρο» το οποίο κατέληξε εφιάλτης για αυτόν.

Ο λόγος για έναν 63χρονο άνδρα από τις ΗΠΑ, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ότι άγνωστοι – καλεσμένοι, του έκλεψαν το όπλο από το σπίτι του.

Μάλιστα, η καταγγελία είχε γίνει μία εβδομάδα μετά, αφού ο συνταξιούχος άνδρας κατάλαβε πως το όπλο του θα είχε κλαπεί από την βραδιά που διοργάνωσε το πάρτι όργιο στο σπίτι του.

Αυτό και ανέφερε στις αρχές, εξηγώντας του μάλιστα ότι το διήμερο 19-20/7 διοργάνωσε σπίτι του ένα ερωτικό όργιο, το οποίο διαφήμισε και σε gay sites και στα social media ως «ανώνυμο σεξ, προτρέποντας μάλιστα όσους ενδιαφέρονται να φέρουν και φίλους τους.

Μάλιστα αν ήθελαν μπορούσαν να μην δηλώσουν το κανονικό τους όνομα, κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς δυσκόλεψε αρκετά το έργο της αστυνομίας.

Συνολικά 20 άτομα περίπου πέρασαν από το σπίτι του εκείνο το διήμερο, με τον 63χρονο να γνωρίζει όπως είπε μόνο 4-5 από αυτούς.

Έτσι, με τόσα ελάχιστα στοιχεία για την ανεύρεση του κλεμμένου όπλου του , το οποίο είχε αγοραστεί έναντι 440 δολαρίων, οι αρχές έκλεισαν την υπόθεση, καθώς η έρευνα ανεστάλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE