ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Επιστροφή στους πάγκους για τον παλαίμαχο άσο κι άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λεωνίδα Βόκολο, ενώ αθλητικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει ο Θόδωρος Αντωνάκος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.
Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: www.sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις