Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Βόκολου στον πάγκο της ομάδας

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Βόκολου στον πάγκο της ομάδας

Επίσημα στον πάγκο της Κέρκυρας ο Λεωνίδας Βόκολος, με τους Φαίακες να ανακοινώνουν τη συμφωνία.

Επιστροφή στους πάγκους για τον παλαίμαχο άσο κι άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λεωνίδα Βόκολο, ενώ αθλητικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει ο Θόδωρος Αντωνάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE