Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Η προηγούμενη αναστολή που ψήφισε η Βουλή έληξε σήμερα.

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισε ομόφωνα σε νόμο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, πρόταση νόμου του ΚΣ ΕΔΕΚ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις των ενυπόθηκων ακινήτων μέχρι τη 2α Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής προς ψήφιση τα πέντε νομοσχέδια του πλαισίου αφερεγγυότητας.

Η Ολομέλεια της Βουλής καταψήφισε προηγουμένως με 19 ψήφους υπέρ και 25 εναντίον, πρόταση  νόμου του ΑΚΕΛ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τη 1η Ιουλίου.

Οι Βουλευτές του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα και του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, υπενθύμισαν ότι ο νόμος για αναστολή που ψήφισε η Βουλή δεν τέθηκε σε ισχύ επειδή δεν υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE