Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Η προηγούμενη αναστολή που ψήφισε η Βουλή έληξε σήμερα.

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισε ομόφωνα σε νόμο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, πρόταση νόμου του ΚΣ ΕΔΕΚ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις των ενυπόθηκων ακινήτων μέχρι τη 2α Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής προς ψήφιση τα πέντε νομοσχέδια του πλαισίου αφερεγγυότητας.

Η Ολομέλεια της Βουλής καταψήφισε προηγουμένως με 19 ψήφους υπέρ και 25 εναντίον, πρόταση  νόμου του ΑΚΕΛ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τη 1η Ιουλίου.

Οι Βουλευτές του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα και του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, υπενθύμισαν ότι ο νόμος για αναστολή που ψήφισε η Βουλή δεν τέθηκε σε ισχύ επειδή δεν υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.