Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Νέα αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τις 2 Απριλίου ψήφισε η Βουλή

Η προηγούμενη αναστολή που ψήφισε η Βουλή έληξε σήμερα.

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισε ομόφωνα σε νόμο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, πρόταση νόμου του ΚΣ ΕΔΕΚ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις των ενυπόθηκων ακινήτων μέχρι τη 2α Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής προς ψήφιση τα πέντε νομοσχέδια του πλαισίου αφερεγγυότητας.

Η Ολομέλεια της Βουλής καταψήφισε προηγουμένως με 19 ψήφους υπέρ και 25 εναντίον, πρόταση  νόμου του ΑΚΕΛ για αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις μέχρι τη 1η Ιουλίου.

Οι Βουλευτές του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα και του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, υπενθύμισαν ότι ο νόμος για αναστολή που ψήφισε η Βουλή δεν τέθηκε σε ισχύ επειδή δεν υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE