ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εξήντα νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου στην Τανζανία

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εξήντα νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου στην Τανζανία

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το Σάββατο 10/8 στην ανατολική Τανζανία όταν βυτιοφόρο που είχε ανατραπεί εξερράγη όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τις τοπικές Αρχές.


Η έκρηξη έλαβε χώρα ενώ πλήθος προσπαθούσε να μαζέψει καύσιμα που είχαν διαρρεύσει από το βυτιοφόρο, το οποίο είχε ανατραπεί νωρίτερα και μεγάλο οδικό άξονα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο εικονίζουν τα απανθρακωμένα λείψανα των θυμάτων και καμένες μοτοσυκλέτες.


Ακόμα 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη και την επακόλουθη πυρκαγιά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τανζανίας.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στην περιοχή που συνδέει το μεγάλο λιμάνι του Νταρ ες Σαλάαμ με την ενδοχώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE