ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέρασε χειροπέδες σε δύο νεαρούς η Αστυνομία- Τους συνέλαβε πριν εγκληματίσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέρασε χειροπέδες σε δύο νεαρούς η Αστυνομία- Τους συνέλαβε πριν εγκληματίσουν

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 26 και 25 ετών, προχώρησε το Σάββατο 10/8 η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομη κατοχή περιουσίας.

 

Τα πιο πάνω πρόσωπα εντοπίστηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας τις πρωινές ώρες σήμερα στη Λευκωσία και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ στο όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που έγιναν στα διαμερίσματα όπου διαμένουν οι δύο ύποπτοι στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στο ισόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει ο 26χρονος εντοπίστηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μια φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου μετά την ταυτοποίηση του θύματος του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE