ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματισμένη 11χρονη που επέβαινε σε μοτοσικλέτα

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματισμένη 11χρονη που επέβαινε σε μοτοσικλέτα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10/8 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 18:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μοτοσικλέτα που επιχειρούσε προσπέραση συγκρούστηκε με όχημα το οποίο προσπαθούσε να στρίψει δεξιά.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά 11χρονη η οποία ήταν συνεπιβάτιδα στη μοτοσικλέτα και όπως πληροφορούμαστε αναμένεται να μεταφερθεί στη Λευκωσία καθώς έκριναν οι γιατροί ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE