Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαγιό στα 54 της και μας αφήνει άφωνους με το σώμα της

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαγιό στα 54 της και μας αφήνει άφωνους με το σώμα της

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά την ολοκλήρωση του Power of Love περνάει όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητας της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με την τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο, κατάφερε να αφήσει άφωνους τους followers της, καθώς πόζαρε στον φακό φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ από πάνω ένα κιμονό κι ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει η παρουσιάστρια στα 54 χρόνια της είναι άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα θα το ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της. Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο, για να το αποκτήσει αυτό το σώμα, η Μαρία γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE