Πέρασε με τριάρα από τα Ψαχνά η ΑΕΚ

Πέρασε με τριάρα από τα Ψαχνά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέρασε με 3-1 από τα Ψαχνά και συνεχίζει ακάθεκτη. Ο Αραβίδης σκόραρε δύο γκολ, ένα ο Ζόριτς ενώ ο Ανέστης απέκρουσε πέναλτι.

Η ομάδα του Δέλλα είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών που ήθελε να επιτεθεί αλλά δέχθηκε πίεση. Το σκορ άνοιξε στο 43ο λεπτό με πολύ ωραία κεφαλιά ο Αραβίδης, έπειτα από σέντρα του Σοϊλέδη. Στο 56ο λεπτό, πάλι ο Σοϊλέδης βρήκε τον Ζόριτς αυτή τη φορά, που από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί με τον Αραβίδη να σκοράρει εκ νέου στο 65΄ από εκτέλεση φάουλ και να «σφραγίζει» τη νίκη για την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 71΄ με ωραίο σουτ του Πατσατσόγλου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE