Γι΄ αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα, Φουστάρ και Μαουρίτσιο

Γι΄ αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα, Φουστάρ και Μαουρίτσιο

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετώπισε χθες (10/08) σε φιλικό παιχνίδι τη Δόξα, την οποία κέρδισε με 3-0, με τον Ελλαδίτη προπονητή των «ερυθρολεύκων», Σάββα Πουρσαϊτίδη, να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, πλην δύο.

Πρόκειται για τους Ιβάν Φουστάρ και Κορδέιρο Μαουρίτσιο, οι οποίοι όμως δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο πρώτος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους (σσ. προφανώς λόγω κάποιου μικροπροβλήματος που αντιμετωπίζει), ενώ ο δεύτερος θα ακολουθήσει για κάποιες μέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE