ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 3000 χιλιάδες κόσμος διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου- ΦΩΤΟ&BINTEO

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 3000 χιλιάδες κόσμος διασκέδασε με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου- ΦΩΤΟ&BINTEO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8 η  εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό μαγαζί στον Πρωταρα.

Ο Έλληνας δημοφιλής τραγουδιστής, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε τις 3000 περίπου κόσμου που βρέθηκαν στο NAVA SEASIDE.

Ο Αντώνης Ρέμος όπως μόνο αυτό ξέρει παρουσίασε ένα πρόγραμμα αντάξιο του ονόματος του ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη.

Μεταξύ των θαμώνων ξεχώρισαν αρκετοί γνωστοί Κύπριοι επιχειρηματίες καθώς και κρατικοί αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE