«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο σε δύο πρόσωπα για τα παράνομά τους

«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο σε δύο πρόσωπα για τα παράνομά τους

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 9,000 ευρώ κλήθηκαν να καταβάλουν δύο πρόσωπα ηλικίας 63 και 54 χρόνων, μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε την Κυριακή (11/8) από μέλη της Αστυνομίας σε κατοικία στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία 54χρονου, στην Λεμεσό.

Κατά την έρευνα στην κατοικία εντοπίστηκαν 107 κούτες που περιείχαν 1,070 πακέτα τσιγάρων, καθώς και πέντε κιλά βιομηχανοποιημένου καπνού, προϊόντα για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 54χρονου.

Στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία εναντίον 63χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και ανάφερε πως τα εν λόγω καπνικά προϊόντα του ανήκουν. Έρευνα διεξήχθη και στην οικία του 63χρονου, όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Λόγω αρμοδιότητας, την περαιτέρω διερεύνηση ανέλαβαν Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι προέβησαν σε έκδοση εξώδικου χρηματικού προστίμου ύψους 9 χιλιάδων ευρώ προς τους 63χρονο και 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE