Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

DATA[
 Με Αγάπη…και τα βράδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τη καινούργιο τηλεοπτική χρονιά αφού όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο «τιμόνι» μιας καινούργιας εκπομπής,  του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha Κύπρου με τίτλο «Soundtrack of Love».

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Mανία ΄ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα το «ευχαριστώ» την «αγάπη» και την «φιλία» ωστόσο η νέα εκπομπή θα συνδυάζει και ζωντανή μουσική.

Για το σκοπό αυτό ο σταθμός όπως σημειώνεται έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ καλούς Κύπριους τραγουδιστές, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω από talent shows.

Πρόκειται λοιπόν για τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος με τους γνωστούς καλλιτέχνες να είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.