Κοινά ναυτικά γυμνάσια Ελλάδας-Ισραήλ-ΗΠΑ-Γαλλίας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Κοινά ναυτικά γυμνάσια Ελλάδας-Ισραήλ-ΗΠΑ-Γαλλίας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Η Ελλάδα, το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Γαλλία συμμετείχαν με προσωπικό και μονάδες  στην πολυεθνική άσκηση "MIGHTY WAVES 19" που διοργανώθηκε από το Ναυτικό του Ισραήλ και διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των δυτικών ακτών του Ισραήλ.

Οι εν όρμω εκπαιδευτικές  δραστηριότητες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ναυστάθμου της Χάιφα.
 
Τα κύρια αντικείμενα της άσκησης ήταν η συνεκπαίδευση στον τομέα της Θαλάσσιας  Ασφάλειας, η αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων και απειλών στο θαλάσσιο περιβάλλον και η παροχή βοήθειας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, με σκοπό την  προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης των συμμετεχόντων.   
 
Η Ελλάδα συμμετείχε με τη φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ και με ομάδα της Διοίκησης Υποβρυχίων  Καταστροφών, ενώ περαιτέρω συμμετείχε σημαντικός αριθμός χωρών με παρατηρητές. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE