Ήττα για Γάνδη πριν την ΑΕΚ

Ήττα για Γάνδη πριν την ΑΕΚ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Γάνδη, για την 3η αγωνιστική του Βέλγικου πρωταθλήματος, αντιμετώπισε εκτός έδρας της Μουσκρόν γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεπόιτρε στο 25’ για το 1-0 για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μπόγια στο 34’ και τον Κάμπινς, δέκα λεπτά αργότερα, να κάνει την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους στο ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν στο 2-2, ωστόσο το γκολ τους ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη, στο 81′.

Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, και η Γάνδη πριν την ΑΕΚ, δέχτηκε την ήττα.

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Λούστιγκ (77′ Μόντες), Πλαστούν, Ν’ γκαντέου, Ασαρέ, Οφόε, Ογιούσο, Βερστράετ (67′ Νταβίντ), Μπέζους, Σίλα, Ντεπόιτρε  (63′ Κβτιτιλάια)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.