UEFA Women’s Champions League – 13 Αυγούστου το φινάλε στον όμιλο της πρωταθλήτριας μας Apollon Ladies

UEFA Women’s Champions League – 13 Αυγούστου το φινάλε στον όμιλο της πρωταθλήτριας μας Apollon Ladies

Την Τρίτη 13 Αυγούστου το φινάλε στον όμιλο που συμμετέχει η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Οι πρωταθλήτριες μας όπως είναι γνωστό συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και όλοι οι αγώνες διεξάγονται στη Λετονία.

Η ομάδα μας κέρδισε με 10-0 τον πρώτο της αγώνα τη Rīgas FS, ακολούθως ηττήθηκε με 1-0 από τη Braga Πορτογαλίας και στις 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Sturm Graz Αυστρίας.

Η βαθμολογία στον όμιλο

1. Braga 3-0 6
2. Apollon Ladies 10-1 3
3. Sturm Graz 4-2 3
4. Rīgas FS 0-14 0

Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος 40 ομάδες που κληρώθηκαν σε δέκα ομίλους των 4 ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα πέρασει στη φάση των «32».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE