ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε αυτά τα παιχνίδια στο σπίτι επιστρέψτε τα στο κατάστημα - Θεωρούνται επικίνδυνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε αυτά τα παιχνίδια στο σπίτι επιστρέψτε τα στο κατάστημα - Θεωρούνται επικίνδυνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή (ΥΠΚ) του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ως αρμόδια αρχή στην Κύπρο για τη λειτουργία και διαχείριση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα.

H Υπηρεσία πληροφορεί τους καταναλωτές ότι την εβδομάδα από τις 5/08/2019 μέχρι τις 11/08/2019 (GRAS-RAPEX – Δελτίο 32) έχουν κοινοποιηθεί στο Σύστημα, προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλειά τους.

Τα προϊόντα αυτά εντοπίστηκαν στις αγορές διαφόρων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο Σύστημα GRAS-RAPEX.

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα με αύξοντες αριθμούς 22 και 23, έχουν αξιολογηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προϊόντα χαμηλού κινδύνου.

Δείτε τα παιχνίδια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE