Οι οδηγίες του Ιοάν Αντόνε

Οι οδηγίες του Ιοάν Αντόνε

Αυτοσυγκέντρωση ζήτησε ο Αντονε από τους παίκτες του στο αυριανό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ σε ένα αγώνα που θα είναι καθοριστικός , κομβικός , σημαντικός , υπάρχουν πολλά επίθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αγώνα ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο.

Ο Αντονε αυτό που θέλει είναι να μην επαναληφθεί η στιγμιαία έστω απώλεια αυτοσυγκέντρωσης που υπήρξε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα που έγινε πριν περίπου 20 μέρες και πάλι στην πρωτεύουσα. Αυτή την φορά οι γαλάζιοι θέλουν και ζητούν παράλληλα σε αυτές της ευκαιρίες που θα δοθούν στους παίκτες του Απόλλωνα να καταφέρουν να κάνουν πρώτοι το γκολ κάτι που ασφαλώς θα φέρει στον αντίπαλο περισσότερα προβλήματα.

 Ο Αντονε ζητά ψυχραιμία και πάνω από όλα ένα γκολ στις επιθέσεις αλλα και γρήγορες αντεπιθέσεις προκειμένου να βρει την αντίπαλη άμυνα εκτός ισορροπίας .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE