ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

Εκτός ελέγχου φαίρεται να είναι η φωτιά που επικρατεί από τις 12:00 το μεσημέρι στην Επαρχία Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα από τα χωριά Μαλλιά και Πάχνα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων των Βρετανικών βάσεων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί ήδη στο σημείο με 18 πυροσβεστικά οχήματα και 41 πυροσβέστες.

Το Τμήμα Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άτομα προσωπικό καθώς επίσης και 1 γεωργικό ελκυστήρα.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και Βοηθός Διευθυντή Επιχειρήσεων κ. Λεωνίδας Λεωνίδου.

 *Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.