Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Εφόρου Αναπληρωματικής Εκλογής, Εφόρου Αμμοχώστου Γεώργιου Χρυσαφίνη αναφέρεται ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα με μία ώρα διακοπή από τις 12:00 μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι.
Για τη διενέργεια των εκλογών θα λειτουργήσουν συνολικά 44 εκλογικά κέντρα δηλαδή 4 στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, 7 στη Λευκωσία, 13 στη Λάρνακα, 19 στη Λεμεσό και 1 στην Πάφο.
Υπενθυμίζεται ότι για τη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου υποβλήθηκαν πέντε υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα υποψηφιότητα υπέβαλε ο Λίνος Παπαγιάννης που υποστηρίζεται από το ΕΛΑΜ και τέσσερις ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι οι Ιωάννου Σίμος, Κάρουλας Νίκος, Λόρδος Ανδρέας και Σταυρή Γεώργιος.
Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται σε ανακοίνωση στο ΓΤΠ.