ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ-καρέ η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς – VIDEO

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ-καρέ η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς – VIDEO

(17:45) Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού από το μεσημέρι της Δευτέρας 12/08.

Tης Μαρίας Χαραλάμπους

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11:40 το πρωί της Δευτέρας 12/08 και μέχρι αυτή τη στιγμή (17:45) οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Κατάσβεση που δεν είναι εύκολο εγχείρημα καθώς ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Η φωτιά κατακαίει ξηρή άγρια βλάστηση και δέντρα μεταξύ των χωριών Μαλλιά και Πάχνας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Κοινοτάρχης Μαλλιά στο ThemaOnline: «Δύσκολη η κατάσταση. Απειλούνται κτηνοτροφικά υποστατικά»

Το χωριό Κισσούσα, εκκενώθηκε από την Πολιτική Άμυνα για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE