Ανακοινώθηκαν οι μέρες και ώρες των παιχνιδιών για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και ώρες των παιχνιδιών για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και η Superleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό θα ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος στις 24 του μήνα στις 19:00. Την ίδια μέρα στις 20:00 ο ΠΑΟΚ  θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στις 21:30  ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Την επόμενη μέρα (25/08) το πρόγραμμα ξεκινάει πάλι στις 19:00 με την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΛ, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο Πανιώνιος υποδέχεται το Βόλο. Στις 21:00 ο Άρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής κλείνει στις 21:30 με την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Ξάνθης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών:

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE