Τι περιμένει ο Πάους

Τι περιμένει ο Πάους

Σήμερα θα έρθουν τα καλά νέα με τον Λαιφη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πλέον να μπαίνει ισως ακόμα και σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι να μπορεί να τον υπολογίζει ο κ Πάους.

Ο Λαίφης μαζι με τον Κάλβο ειναι το μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολλανδός τεχνικός καθώς και ο Δημητρίου αλλα και οι Νούχου και Μάκος είναι απόλυτα έτοιμοι όπως και ο Αμπουρτζάνια. Αυτό που θέλει όμως ο κ Παους είναι ο Κωσταντίνος Λαιφης να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνισθεί , σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ρισκάρει εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αν δεν ανάψουν το πράσινο φως οι γιατροί της ομάδας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE