Ραγδαίες εξελίξεις: Ο δικηγόρος του Νειμάρ βάζει «ΦΩΤΙΑ» στις φήμες για Μπαρτσελόνα! Τι έγινε…

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο δικηγόρος του Νειμάρ βάζει «ΦΩΤΙΑ» στις φήμες για Μπαρτσελόνα! Τι έγινε…

O δικηγόρος του Νεϊμάρ, που είχε καταβάλει το καλοκαίρι του 2017 τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με την Μπαρτσελόνα, εθεάθη το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» στο Καμπ Νόου.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που το βράδυ της Κυριακής (11/08) δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν μέσω πανό και συνθημάτων, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο ομάδων. Βέβαια, μία σημαντική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (12/08), καθώς, όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο δικηγόρος του Νεϊμάρ, που είχε καταβάλει το καλοκαίρι του 2017 τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» στο Καμπ Νόου και είχε συζήτηση με τους διοικούντες την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν εχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν πρόκειται για την υπόθεση του Νεϊμάρ ή κάποιο άλλο ζήτημα. Όμως, όπως είναι λογικό, το γεγονός πως ο Χουάν Ντίος Κρέσπο έδωσε το παρών στα γραφεία του συλλόγου, δημιούργησε έντονη φημολογία πως η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού είναι κοντά στην ολοκλήρηρωσή της.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE