Αστυνομικός στη Γαλλία πυροβόλησε και σκότωσε άστεγο που πρόταξε μαχαίρι

Αστυνομικός στη Γαλλία πυροβόλησε και σκότωσε άστεγο που πρόταξε μαχαίρι

Ένας Γάλλος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε άστεγο από το Βέλγιο ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να κόψει τις φλέβες του και στη συνέχεια το πρόταξε κατά του αστυνομικού.

Το περιστατικό συνέβη σε δημόσιο πάρκο στην πόλη Μεντόν την Κυριακή 11/08.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία όταν αντιλήφθηκαν τον άνδρα, γύρω στα 55, που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι.

Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας είχε ήδη χαράξει τις φλέβες του στα χέρια του καθώς και το λαιμό του και τους αστραγάλους του προτού φτάσει η αστυνομία.

Η αστυνομία προσπάθησε να τον καθησυχάσει και να τον πείσει να πετάξει το μαχαίρι και όταν απέτυχε πρόταξε όπλο για να τον ακινητοποιήσει.

Τότε ο ίδιος, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, πρόταξε το μαχαίρι του κατά ενός αστυνομικού και δεύτερος πυροβόλησε δύο φορές σκοτώνοντας τον άστεγο άνδρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE