Ο Κύκλος Φιλίας συνεχίζει τη δράση του με επισκέψεις σε νοσοκομεία

Ο Κύκλος Φιλίας συνεχίζει τη δράση του με επισκέψεις σε νοσοκομεία

Ο Κύκλος Φιλίας που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2008, συνεχίζει να προσφέρει σε ευάλωτα άτομα και οικογένειες, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση προσθέτοντας ότι τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ομάδα εθελοντών και επαγγελματιών ψυχαγώγησαν αλληλοεπιδρώντας τα νοσοκομειακά παιδιά, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Ο Κύκλος Φιλίας αναφέρει πως τα συνεχιζόμενα προγράμματα και δραστηριότητες του έχουν επιφέρει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων μέσα από το "Hospital Care Campaign" που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, σε διάφορα νοσοκομεία στο νησί.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είτε ως εθελοντές ή να υποστηρίξουν τον Κύκλο Φιλίας μπορούν να καλέσουν το 24242770 ή το 97835501.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE