ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά την εκταφή των οστών του Θανάση η οικογένειά του

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 26ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά την εκταφή των οστών του Θανάση η οικογένειά του

Την εκταφή των οστών του Θανάση Νικολάου που βρέθηκε νεκρός κάτω από γέφυρα στην Άλασσα, ζητά η οικογένειά του προκειμένου να διενεργηθεί νέα εξέταση από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η αίτηση από την οικογένεια του Θανάση που έχασε τη ζωή του στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, καταχωρίσθηκε την Δευτέρα (12/8) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Την αίτηση καταχώρησαν οι γονείς και τα τρία αδέλφια του Θανάση.

 Σε ένορκη δήλωση της μητέρας του, Ανδριάνας Νικολάου, αναφέρεται ότι η αλήθεια δεν παραγράφεται αλλά επιβάλλεται λόγω των αδιευκρίνιστων αιτιών θανάτου του γιου της από τις δύο θανατικές ανακρίσεις που διενεργήθηκαν. 

Η οικογένεια ζητά την εκταφή των οστών του άτυχου εθνοφρουρού προκειμένου να εξεταστούν από τον καθηγητή πρώην προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππο Κουτσάφτη.

Η αίτηση ορίστηκε για ακρόαση στις 21 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 26χρονος που βρέθηκε νεκρός, έχοντας άμμο στο στόμα και μώλωπες από δάκτυλα στα χέρια - Το μυστήριο παραμένει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top