Τράγκολας για πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού: «Καμιά δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τράγκολας για πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού: «Καμιά δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βέβαιος ότι επρόκειτο για εμπρησμό η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, εμφανίστηκε ο τέως Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 12/8, ο κ. Τράγκολας τοποθετήθηκε σχετικά με την πυρκαγιά κοινοποιόντας φωτογραφία από το σημείο όταν η φωτιά ήταν στα αρχικά της στάδια.

Τα όσα ανέφερε ο κ. Τράγκολας ήταν ξεκάθαρα:«Η σημερινή (12/8) πυρκαγιά στα αρχικά της στάδια. Δίπλα από αγροτικο δρόμο. Καμιά αγροτική ή άλλη δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή. Είμαι σίγουρος ότι θα συλληφθεί και κατηγορηθεί. Με τέτοιο άνεμο ήταν αναμενόμενη η γρήγορη εξάπλωση της. Δέστε όμως ζημιά που προκάλεσε στην συνέχεια».

Πάντως, να αναφέρουμε ότι τα όσα ανέφερε ο κ. Τράγκολας στην ανάρτησή του, φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού για την πυρκαγιά συνελήφθη 43χρονος ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου το πρωί της Τρίτης (13/8). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE