ΚΥΠΡΟΣ: «Σφήνωσε» την… τσουρούα στο πίσω κάθισμα του οχήματος και την πήρε βόλτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Σφήνωσε» την… τσουρούα στο πίσω κάθισμα του οχήματος και την πήρε βόλτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περίεργο το θέαμα σε δρόμο της Κάτω Πάφου…

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» σε πίσω κάθισμα ενός μικρού σε μέγεθος όχημα, βρέθηκε μια… κατσίκα!

Το όχημα, να σημειώσουμε πως φαίνεται να είναι εν κινήσει, αφού στην φωτογραφία διακρίνεται και ο οδηγός.

Πάντως, τα κατσικάκι, φαίνεται να μην πολύ βολεύεται στο όχημα.

Να πούμε ότι όπως και στις περιπτώσεις των σκυλιών έτσι και σε αυτή, το τετράποδο θα έπρεπε να είναι περιορισμένο στο όχημα, ώστε να μην ενοχλούν τον οδηγό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE