ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Τρίτη 13/8 η πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Στην περιοχή πλέον δεν υπάρχουν ενεργά πρόσωπα ωστόσο στο σημείο επιχειρούν πτητικά και επίγεια μέσα για την τελική κατάσβεση μικρών εστιών φωτιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχουν φόβοι ότι αν αναπτυχθούν άνεμοι στην περιοχή, πιθανόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 49χρονος Ε/κ ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/8 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο 49χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση για 4 ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.