ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την αύρα του Ντολ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο γρίφος και η πρόβλεψη ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ

Με την αύρα του Ντολ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο γρίφος και η πρόβλεψη ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ

Σε ρυθμούς επαναληπτικού αγώνα με την Καραμπάχ το ΑΠΟΕΛ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Με νέο προπονητή τον Γερμανό Τόμας Ντολ και μοναδικό στόχο την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση οι γαλαζοκίτρινοι μετά την ήττα στο ΓΣΠ με 2-1 μια εβδομάδα πριν.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Tofiq Bähramov adına Respublika Stadionu του Μπακού και θα αρχίσει στις 19:30 (Cablenet Sports 1HD).

Με την αύρα του Τόμας Ντολ, ο οποίος σίγουρα δεν είχε πολλές μέρες για να αλλάξει ριζικά την ομάδα όμως σίγουρα θα ποντάρει στην αλλαγή ψυχολογίας και κλίματος μετά την απομάκρυνση του προκάτοχου του, Τραμετσάνι και θα προσπαθήσει για την ανατροπή, όσο δύσκολο και αν ακούγεται.

Ο κύκλος της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Ο Τόμας Ντολ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των πρωταθλητών και είναι δύσκολο έως και… ριψοκίνδυνο να γίνει πρόβλεψη ενδεκάδας όμως η λογική λέει πως θα πάει με τετράδα στην άμυνα λόγω των απουσιών (Σάβιτς, Άλεφ, Βούρος).

Υπάρχει και η αυξημένη πιθανότητα να δούμε τον Γιάκολις στην… φυσική του θέση στα εξτρέμ ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Πάβλοβιτς έναντι του Χαλένιους.

Πρόβλεψη ενδεκάδας σε σχήμα 4-2-3-1: Μπέλετς Μιχαήλοβιτς, Ιωάννου, Μερκής, Λαφράνς – Μάτιτς, Σόουζα, Ντε Βινσέντι – Τάμαρι, Γιάκολις – Πάβλοβιτς

Ο νικητής αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καραμπάκ στα play – off θα αγωνιστεί με το νικητή αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ (2-2 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα). Πρώτος αγώνας εντός έδρας στις 20 Αυγούστου και επαναληπτικός αγώνας εκτός έδρας στις 28 Αυγούστου.

Ο ηττημένος του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στα play – off του Europa League με το νικητή του αγώνα FK Sutjeska (Μαυροβούνιο) – Linfield FC (Ιρλανδία). Στον πρώτο αγώνα νίκησαν οι Ιρλανδοί εκτός έδρας με 2-1. Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 και 29 Αυγούστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top