ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

Κλειστή προσωρινά είναι η αριστερή λωρίδα πορείας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της Αλάμπρας, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (13/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την έξοδο Αλάμπρας, μετά από την σύγκρουση οχήματος. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει μέχρι στιγμής (14:14) άγνωστη. 

Υπενθυμίζουμε ότι από το τροχαίο παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα πορείας και οι οδηγοί καλούνται όπως κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.