ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Καμπάνα για μεθυσμένο που μπήκε με όχημα στον κυκλικό κόμβο κι έκοψε το «διεθνής» -Έσπρωξε αστυνομικό

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Καμπάνα για μεθυσμένο που μπήκε με όχημα στον κυκλικό κόμβο κι έκοψε το «διεθνής» -Έσπρωξε αστυνομικό

Ακριβά πλήρωσε το ξενύχτι του στη Αγία Νάπα με επιβολή ποινής για τροχαία και ποινικά αδικήματα.

Ο λόγος για 22χρονο Ινδό, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος ξεκίνησε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ από το τουριστικό θέρετρο και κατέληξε στον κυκλικό κόμβο του διεθνούς αερολιμένα στη Λάρνακα.

Συγκρούστηκε με την μεταλλική πινακίδα που αναγράφει «Διεθνής Αερολιμένας Λαρνακας» αποκόπτοντας τη λέξη «Διεθνής».

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 06:30 το πρωί της Δευτέρας (12/08) και δεν έμελλε να λήξει τόσο ήρεμα. Όταν στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ο 22χρονος (το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε στον συνοδηγό του οχήματος) ήταν αντιδραστικός.

Αφού πρώτα υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 73 μιλιγκράμ αντί 9 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο στην περίπτωσή του (νέος οδηγός), εξύβριζε, αντιδρούσε και εν τέλει έσπρωξε τον λοχία της τροχαίας Λάρνακας που βρισκόταν στο σημείο.

Εν συνεχεία συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Σε βάρος του σχηματίστηκαν δυο φάκελοι, ένας για τα τροχαία αδικήματα και ένας για τα ποινικά.

Τελικά εντός της ημέρας (13/08) οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και αφού πρώτα παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε του επιβλήθηκαν άμεσα ποινές.

Για τα τροχαία αδικήματα του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.150 ευρώ με την υπόδειξη όπως τα 700 καταχωρηθούν άμεσα (όπως κι έγινε) και τα υπόλοιπα εντός τριών μηνών. Επιπλέον, του επιβλήθηκε αποστέρηση της άδειας οδήγησης του για περίοδο τριών μηνών.

Σε ό,τι φορά τα αδικήματα της επίθεσης, της εξύβρισης και της ανησυχίας του επιβλήθηκε πρόστιμο 750 ευρώ.

Η Τροχαία Λάρνακας σχημάτισε ακόμα δυο υποθέσεις τη Δευτέρα (12/08), με το Δικαστήριο να αποδέχεται την άμεση καταχώρησή τους και να ορίζει την επόμενη δικάσιμο για την Τετάρτη (14/08), οπότε θα επιβληθεί και ποινή.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις ατόμων που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση, 25χρονος από τη Ρουμανία πέρασε με κόκκινο και προκάλεσε ατύχημα. Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας διαπιστώθηκε πως είχε 116 μιλιγκράμ αλκοόλης στον οργανισμό του, ενώ η τελική ένδειξη ήταν 110.

Το δεύτερο τροχαίο αδίκημα ήταν από 30χρονο, επίσης με καταγωγή από Ρουμανία, ο οποίος εντοπίστηκε την Κυριακή (11/08) να έχει αξιοπερίεργη οδηγική συμπεριφορά σε δρόμο της Λάρνακας. Ακολούθησε έλεγχος αλκοόλης, με το μηχανάκι να δείχνει 69 μιλιγκράμ αντί 9 (νέος οδηγός).

Ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμής, σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ανέφερε ότι «η άμεση καταχώρηση υποθέσεων χάρη στα μελη της τροχαίας αλλά και στη στάση που τηρεί το Δικαστήριο, δίδει τα μηνύματα προς τους οδηγούς. Ταυτόχρονα, η άμεση επιβολή ποινών επενεργεί ανασταλτικά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top