Πάνω από 24 κιλά λευκής σκόνης κατασχέθηκαν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Πάνω από 24 κιλά λευκής σκόνης κατασχέθηκαν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Στην κατάσχεση πάνω από 24 κιλών κοκαΐνης προχώρησαν άντρες του Λιμενικού Σώματος, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το απόγευμα του Σαββάτου 10/08, το προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ζήτησε από το Α' Τελωνείο Θεσσαλονίκης τη δέσμευση εμπορευματοκιβωτίου έμφορτου με μπανάνες, προερχόμενου από Λατινική Αμερική.

Ακολούθησε φυσικός έλεγχος στο μηχανισμό ψύξης του εμπορευματοκιβωτίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών "Μπόμπερ", όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι ανισοβαρή πακέτα άνω του ενός κιλού έκαστο, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους λίγο πάνω από 24 κιλά.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί κατάσχεση φορτίου κοκαΐνης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 2 Αυγούστου.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE