Ντολ: «Είδα παίκτες με καρδιά – Είμασταν γενναίοι»

Ντολ: «Είδα παίκτες με καρδιά – Είμασταν γενναίοι»

Ο Τόμας Ντολ δήλωσε τα πιο κάτω μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καρμπάχ.

Αναλυτικά:

Για το αν η Καραμπάχ ήταν όπως περίμενε: «Ναι, δεν την είδα όμως εντός έδρας. Το σημαντικό είναι τι κάναμε εμείς, ήταν δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο μέρος μπορούσαν να σκοράρουν, έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις ο Μπέλετς. Είναι φανταστική βραδιά για τον σύλλογο».

Για το πέναλτι και αν μπορούσε να προκριθεί χωρίς αυτό ο ΑΠΟΕΛ: «Δεν πιστεύω πως ήταν καθοριστικό. Σήμερα παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είδα τους παίκτες μου να θέλουν να σκοράρουν, είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, ισορροπήσαμε μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Είδα απίστευτο πνεύμα μεταξύ των παικτών μου».

Για τον αγώνα: «Σήμερα πιστεύω πως παίξαμε με καρδιά, είμασταν γενναίοι. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, ανοίξαμε διαδρόμους και ελέγχαμε τον αγώνα. Κάναμε καλές αποκρούσεις, είναι σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε γκολ και σιγά σιγά καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το δικό του… λιθαράκι: «Δουλεύω με την ομάδα τις τελευταίες 4-5 μέρες. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κανονικά δεν έπρεπε να πάρω έπαινο για σήμερα, όλη η ομάδα δούλεψε. Είναι φανταστικό για μένα που είμαι εδώ και παλεύω για τους ομίλους. Μιλάω καθημερινά με τον πρόεδρο, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και ευχαριστώ και τον Τέτι για την δουλειά που έχει κάνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE