ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Είδα παίκτες με καρδιά – Είμασταν γενναίοι»

Ντολ: «Είδα παίκτες με καρδιά – Είμασταν γενναίοι»

Ο Τόμας Ντολ δήλωσε τα πιο κάτω μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καρμπάχ.

Αναλυτικά:

Για το αν η Καραμπάχ ήταν όπως περίμενε: «Ναι, δεν την είδα όμως εντός έδρας. Το σημαντικό είναι τι κάναμε εμείς, ήταν δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο μέρος μπορούσαν να σκοράρουν, έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις ο Μπέλετς. Είναι φανταστική βραδιά για τον σύλλογο».

Για το πέναλτι και αν μπορούσε να προκριθεί χωρίς αυτό ο ΑΠΟΕΛ: «Δεν πιστεύω πως ήταν καθοριστικό. Σήμερα παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είδα τους παίκτες μου να θέλουν να σκοράρουν, είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, ισορροπήσαμε μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Είδα απίστευτο πνεύμα μεταξύ των παικτών μου».

Για τον αγώνα: «Σήμερα πιστεύω πως παίξαμε με καρδιά, είμασταν γενναίοι. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, ανοίξαμε διαδρόμους και ελέγχαμε τον αγώνα. Κάναμε καλές αποκρούσεις, είναι σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε γκολ και σιγά σιγά καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το δικό του… λιθαράκι: «Δουλεύω με την ομάδα τις τελευταίες 4-5 μέρες. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κανονικά δεν έπρεπε να πάρω έπαινο για σήμερα, όλη η ομάδα δούλεψε. Είναι φανταστικό για μένα που είμαι εδώ και παλεύω για τους ομίλους. Μιλάω καθημερινά με τον πρόεδρο, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και ευχαριστώ και τον Τέτι για την δουλειά που έχει κάνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top