ΠΑΦΟΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Χαράλαμπου

ΠΑΦΟΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Χαράλαμπου

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης από ύψος οφείλεται ο θάνατος του 63χρονου,σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε την Τρίτη 13/8 στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, μετά τον τραυματισμό και εντοπισμό του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 8 Αυγούστου, σε οικοδομή όπου εργαζόταν, στην επαρχία Πάφου υπέκυψε στα τραύματα του στις 10 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής Χαράλαμπο Σαχπατζίδη, από Γεωργία, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Ο 63χρονος είχε εντοπιστεί τραυματισμένος και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία με υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ο 63χρονος φέρεται να τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά από πτώση του από εσωτερική σκάλα στην οικοδομή όπου εργαζόταν.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE