ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε ένα μέτωπο - Αναληθείς οι πληροφορίες για 64χρονο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε ένα μέτωπο - Αναληθείς οι πληροφορίες για 64χρονο

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 13/8 στην Ιστιαία Ευβοίας, η οποία ήταν σε δύσβατη περιοχή.

Η πυρκαγιά σε δασική έκταση που εκδηλώθηκε την Τρίτη (13/8) στην περιοχή Καστανιώτισα, στην Ιστιαία Ευβοίας τέθηκε υπό έλεγχο. 

Η φωτιά ήταν σε δύσβατη δασική έκταση και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούσαν όλο το βράδυ να την σβήσουν.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ελεύθερος αφέθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/8) ο 64χρονος που είχε προσαχθεί για πιθανή εμπλοκή του στην εκδήλωση της πυρκαγιάς, καθώς οι αρχές έκριναν ότι οι πληροφορίες που είχαν ήταν αναληθείς.

Προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν με 35 πυροσβέστες με 16 οχήματα 2 ελικόπτερα, 2 PZL και 1 αεροσκάφος. Σ

το δραστικό περιορισμό της φωτιάς συνέβαλαν οι ρίψεις νερού , από τα αεροσκάφη τα οποία σταμάτησαν να επιχειρούν στο μέτωπο της κεντρικής Ευβοίας, λόγω του μικροκλίματος που είχε δημιουργηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE