Παίκτης Κυπριακής ομάδας Α΄ κατηγορίας ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον Πιέρο Σωτηρίου τη στιγμή της εκτέλεσης πέναλτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παίκτης Κυπριακής ομάδας Α΄ κατηγορίας ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον Πιέρο Σωτηρίου τη στιγμή της εκτέλεσης πέναλτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Κύπρος Χριστοφόρου, παρακολουθούσε το βράδυ της Τετάρτης την προσπάθεια της Κοπεγχάγης επί του Ερυθρού Αστέρα στα πλαίσια της ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.  Ένας εκ των παικτών της Κοπεγχάγης που εκτέλεσε πέναλτι εύστοχα ήταν και ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου.

Ο Κύπρος Χριστοφόρου ανάρτησε ζωντανά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιέρου Σωτηρίου και έγραψε «Έτσι ρε καθηγητή, Πιέρο Σωτηρίου…»!

Εντούτοις, λίγο μετά η πρόκριση τελικά πήγε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς…

Δείτε την ανάρτηση του Κύπρου Χριστοφόρου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE