Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής – Χρέωσαν τις πιστωτικές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής – Χρέωσαν τις πιστωτικές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

DATA[
Θύμα χάκερ έπεσε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ο χάκερ, είχε πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή Χρήστου Αντωνιάδη και έκανε περίεργες αναρτήσεις, ενώ είχε πρόσβαση και στις πιστωτικές κάρτες τόσο στου τραγουδιστή όσο και στης γυναίκας του.

Ο τραγουδιστής στην αρχή, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr δεν έδωσε βάση, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε συνεργάτης του όπου έβλεπε περίεργες αναρτήσεις για κυκλοφορία νέου τραγουδιού και τότε θέλησε να ενημερώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος έψαξε το θέμα και αντιλήφθηκε ότι ο χάκερ τον έχει χρεώσει με 1500 ευρώ.

«Χάκαραν τo e-mail μου, που ήταν συνδεδεμένο με τα προσωπικά μου social media και δύο πιστωτικές κάρτες τη δική μου και της γυναίκας μου. Το λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα της τράπεζας που στάλθηκαν στο κινητό μου. Σκέφτηκα πως ήταν σφάλμα από το σύστημα του πιστωτικού καταστήματος» δήλωσε στην espresso ο τραγουδιστης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE