ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΥΤΟΣ ναι, ήταν ΑΠΟΕΛ!

ΑΥΤΟΣ ναι, ήταν ΑΠΟΕΛ!

Επική πρόκριση πήρε μέσα σε μια καυτή έδρα ο ΑΠΟΕΛ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Καραμπάχ και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα, μετά το 2-1 του ΓΣΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι, είχαν πάθος, όρεξη, πείσμα, μα πάνω από όλα θέληση και αυτοπεποίθηση. Ο Τόμας Ντολ, φάνηκε να είναι εξαιρετικά διαβασμένος, το πίστεψε και το μετέδωσε και αυτό στους παίκτες του. Άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας του, και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο των πρωταθλητών.

Ο Μιχαΐλοβιτς, «έσβησε» τον Ζουμπίρ, ο οποίος στο πρώτο ματς ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, δείχνοντας την ποιότητα ως δεξιός οπισθοφύλακας και πόσο του ταιριάζει η θέση. Ο Νικόλας Ιωάννου ήταν συγκλονιστικός και φάνηκε πως «μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και ωριμάζει. Έλειπαν τρεις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές, ήταν με την πλάτη στον τοίχο,  όμως, με την μαγκιά του, έκανε τους Αζέρους να… υποκλιθούν και αυτοί. Βέβαια, τα συγχαρητήρια, αξίζουν σε όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές, έπαιξαν το τέλειο ποδόσφαιρο. Ακόμα και τις στιγμές που κινδύνεψαν, δεν έχασαν ούτε… δευτερόλεπτο την αυτοπεποίθηση τους. Πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Για αυτό «ξέσπασαν» σε πανηγύρια στο τέλος. Γιατί εκτός από την παλικαρίσια πρόκριση, έδωσαν απαντήσεις και οι κόποι τους (που παραλίγο να πάνε… στράφι), της τελευταίας εβδομάδας ανταμείφθηκαν.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο ΑΠΟΕΛ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, και θα κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Έχει βάθος, ποιότητα και εμπειρία για να αντεπεξέλθει στα δύσκολα. Τώρα, που θα βρει απέναντι του τον Άγιαξ, θα τον σεβαστεί αλλά δεν θα τον φοβηθεί και θα τα παίξει όλα για όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top