Ξέσπασε ξανά ο Κύργιος: Έσπασε δύο ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε ξανά ο Κύργιος: Έσπασε δύο ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητική δημοσιότητα συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή του παιχνιδιού με τον Κατσάνοφ και ζήτησε διάλειμμα για να… σπάσει δύο ρακέτες. 

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, που έδωσε… σόου στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, γνωστός για τις εκρηκτικές αντιδράσεις του, τα έβαλε αυτή τη φορά με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι.

Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα. Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια. Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του, χωρίς να είναι ευδιάκριτο αν όντως το κάνει.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE