Όλο και πλησιάζει τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Όλο και πλησιάζει τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Η άτυπη κόντρα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για την πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία συνεχίζεται, με τους «κόκκινους» να πλησιάζουν τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ είναι μακράν οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην Premier League και η άτυπη κόντρα ανάμεσά τους για την πιο πετυχημένη ομάδα στο Νησί καλά κρατεί και θα εξακολουθήσει να υφίσταται.

Συνολικά οι δύο σύλλογοι έχουν πλέον 127 τρόπαια, μετά τη χθεσινή επιτυχία της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι στα πέναλτι για το ευρωπαϊκό Super Cup, με τη Γιουνάιτεντ να έχει 66 και την ομάδα του Κλοπ 62.

Στόχος, φυσικά, για τη Λίβερπουλ που βιώνει μία εξαιρετική εποχή, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, που ακόμα ψάχνει να βρει την πορεία της, είναι να ισοφαρίσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Τη φετινή σεζόν έχει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (Δεκέμβριος του 2019) και φυσικά όλους τους υπόλοιπους τίτλους (πρωτάθλημα, Champions League, Κύπελλο Αγγλίας και Λιγκ Καπ), οπότε μπορεί να πλησιάσει τη Γιουνάιτεντ, που επίσης από την πλευρά της έχει μπροστά της όλες αυτές τις διοργανώσεις εντός του Νησιού, αλλά και το Europa League.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.