Το θέμα του Πάμπου με Χριστοφή , Εφραίμ και Αλωνεύτη

Το θέμα του Πάμπου με Χριστοφή , Εφραίμ και Αλωνεύτη

Πλήγμα για την Εθνική μας ομάδα αφού ο Δημήτρης Χριστοφή τραυματίστηκε στον αγώνα της ομάδας του με την Σεντ Γκαλεν και έτσι ο Παμπος Χριστοδούλου δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

 Το πρόβλημα ασφαλώς αυτό προβληματίζει έντονα τον τεχνικό της Εθνικής μας γιατί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια η παρουσία του Τζιμη είναι επιβεβλημένη αφού η ταχύτητα του είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Παράλληλα και το πρόβλημα του Εφραιμ αλλα και το γεγονός πως ο Αλωνευτης για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι εκτός δράσης κάνει τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό να ψαχνει άλλες λύσεις για τα άκρα της Εθνικής μας ομάδας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE