Αισθητός ο έλεγχος της Αστυνομίας σε όλες τις κύριες οδικές αρτηρίες – Όλα τα σημεία

Αισθητός ο έλεγχος της Αστυνομίας σε όλες τις κύριες οδικές αρτηρίες – Όλα τα σημεία

Μπορεί οι πλείστοι να περνούν ανέμελες στιγμές, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για τα μέλη της Αστυνομίας που έχουν καθήκοντα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και τις πληροφορίες μας, μέλη της δύναμης είναι επί ποδός και επιτηρούν όλες τις κύριες οδικές αρτηρίες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι και τις 20:00 υπήρχε έλεγχος της τροχαίας κίνησης στα ακόλουθα σημεία:

• στο δρόμο Τροόδους – Λευκωσίας (πυκνή τροχαία κίνηση)
• στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Ζυγίου (αυξημένη κίνηση– όλα ομαλά)
• στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Τσερίου (αυξημένη κίνηση– όλα ομαλά)
• στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (ομαλά).
• στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (στο ύψος του χωριού Παραμάλι –από Λεμεσό προς Πάφο η κίνηση είναι αραιή, ενώ από Πάφο προς Λεμεσό πυκνή)
• στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας (στο ύψος της Κόσιης – η κίνηση είναι πυκνή αλλά όλα εξελίσσονται ομαλά).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE