Ο… επιθετικός Απόλλωνας έδειξε αντίδραση!

Ο… επιθετικός Απόλλωνας έδειξε αντίδραση!

Στο ημίχρονο, ο Απόλλωνας βρίσκεται ισοπάλη στο 1-1 με την Αούστρια Βιέννης για τον δεύτερο αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το γκολ ελέγχει τον αγώνα, και να βρίσκει την ισοφάριση σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο. Οι Αυστριακοί είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και χρειάζονται προσοχή. Γιαρζούε στο 18′ και Γκακπέ στο 45+1′ τα τέρματα μέχρι στιγμής.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίο έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα. Μόλις στο 2′, ο Γκρούνβαλντ, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Στο 9′ ο Ζβίερτσιτς, έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο πέρασε άουτ.

Στο 15′ ήταν σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει. Ο Γιαννώτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο ο Λούτσιτς πρόλαβε και έδιωξε πριν ο Γκακπέ γίνει απειλητικός.

Από μια στημένη φάση στο 18′ η Αούστρια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γκρούνβαλντ εκτέλεσε το φάουλ, και ο Γιαρζούε από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η πρώτη αντίδραση από την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το γκολ, ήρθε στο 28′ με τον Γιαννιώτα να κάνει το πλασαριστό σουτ και τον Λούτσιτς να μαζεύει. Ένα λεπτό αργότερα, στο 29′ η ομάδα της Λεμεσού έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Πρώτος ο Περέιρα έκανε το δυνατό σουτ, ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδιωξε ασταθώς, και ο Σαρδτινέρο στην συνέχεια έκανε την κεφαλιά, η οποία ήταν αδύνατη και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Η ομάδα του Ίλζερ, μπορούσε να πάρει… αέρα δύο τερμάτων, στο 32′ όμως ο Γιούστε γλίτωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ, διώχνοντας το σουτ του Φιτζ προ της γραμμής.

Ενώ όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ο Γιαννιώτας ανατράπηκε στην περιοχή και ο Πολωνός διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι στο 45′ με τον Γκακπέ να ευστοχεί και να γράφει το 1-1 στο 45+1′, σκορ το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE